Mitt andra par skor, ever. Lätta att sy – utmärkt läder från Margareta Hoas. Men att vränga ett par trettioåttor – inte kul. Ont i tummarna. Men vad gör man inte för sina vänner. Eva har årsdag – Grattis! – och tänker bli medeltidsentusiast nu i sommar. Då behövs ett par skor.

Varje gång glömmer man – inte fler skor! Och ändå finns det ett par till på gång.

Dekorbandet. Det har Åsa gjort efter ett fynd i Lödöse. Inte bara dekor – silkebandet töjer sig inte, som lädret kan göra.

My second pair of shoes – ever. Easy to sew – exellent leather from Margareta Hoas. But to turn a pair of 38 – not amusing. Aching thumbs. But what will you not do for a friend. Eva has an anniversery – Congratulations! – and will be a medieval enthusiast this summer. A pair of shoes are needed.

Every time I forget – no more shoes! And still there are another pair to make.

The decoration ribbon. Åsa has made it from a find in Lödöse. Not only as a decoration – the silk ribbon will not stretch, as the leather can.